Stadsquiz Rhenen 4 november 2022

Met de ervaringen van de Pubquiz Rhenen organiseren Lionsclub De Grebbeleeuw en het Cultuurplatform Rhenen voor de 3e keer de ‘Stadsquiz Rhenen’. De Stadsquiz kan vanaf elke locatie worden gespeeld en bij de vorige edities namen meer dan 35 teams het tegen elkaar op!

De inschrijfperiode voor de editie van 2022 is met een week verlengd; je kunt je team nog inschrijven tot uiterlijk vrijdag 28 oktober – 12:00 uur, dus schrijf je snel in op https://www.stadsquizrhenen.nl/

Wat is Stadsquiz Rhenen?

De Stadsquiz Rhenen is een nieuwe, jaarlijks terugkerende happening waarbij verschillende teams met deelnemers van alle leeftijden strijden om de prestigieuze titel Stadskampioen van Rhenen! De opgaven en vragen moeten in teamverband op een zelfgekozen locatie worden uitgevoerd en beantwoord. Er mag vrijelijk gebruik worden gemaakt van alle denkbare hulplijnen en mogelijkheden die het internet ons biedt. En ook de tussenkomst van de Joker kan de uitkomst drastisch beïnvloeden..

Denk jij het perfecte team samen te kunnen stellen om deze oer-Rhenense quiz tot een goed einde te brengen? Ga dan de strijd aan met je mede- Rhenenaren!

 

© Sonic. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.